En pakkehåndteringsløsning ved bruk av flere transportører. Den har verdensomspennende dekning og inneholder alle de nødvendige forsendelsesverktøyene for at leveringen skal foregå på en smidig måte.

Oslo, 10. september 2019: Det er både utfordrende og givende å arbeide for å bli det foretrukne valget på et felt der konkurransen er stor. Derfor er Consignor svært fornøyd med å bli anerkjent som representativ leverandør  av pakkehåndteringsløsninger ved bruk av flere transportører[1] i markedsguiden fra konsulentselskapet Gartner.

Ifølge Gartner er det slik at: «Transportørene mangler ofte verktøyene for å optimalisere fraktkostnadene. De fleste selskaper arbeider i dag på reaktivt vis og går dermed glipp av gode muligheter for optimalisering og konsolidering av forsendelser, så vel som mer varierte priser og tjenester.»

Consignors strategiske tilnærming der vi prøver å få kundene til å endre fokus fra kostnader til kunder, bidrar til at de kan tilby en ende-til-ende-plattform for levering, slik at kundene får den fleksibiliteten og bekvemmeligheten de forventer i dag. Når standardiserte og tilpassede integrasjoner blir tilgjengelige for alle kunder, øker også tilfredsheten med tjenesten og brukeropplevelsen.

Listen over funksjoner i Consignor blir stadig lengre, og i dag automatiserer programvaren hele prosessen fra betaling, transportørrangering og forsendelseskonsolidering via etikettutskrift, pakkseddel og sporing til leveringsvarsel og returhåndtering. Med Consignor får du også bedre innsikt i forsendelsesmønstre og fraktkostnader gjennom et innebygd rapport- og analyseverktøy.

Det å  bli anerkjent av Gartner som representativ leverandør  i bransjen gjør oss både beæret og svært fornøyd. Det gjelder særlig personen som grunnla  selskapet i 1997: «Det er alltid hyggelig når noen utenfra anerkjenner det harde arbeidet man legger i noe. Slik er det med denne anerkjennelsen, som vi mener  viser at det løpende forbedringsarbeidet vårt og kravet om høy kvalitet tas godt imot av markedet», sier Peter Tang Thomsen, administrerende direktør i Consignor. «For oss handler det om å skape et miljø der kundene har tillit til at vi kan styrke ambisjonene deres og bidra til at de kan innfri planene sine for vekst.»

Med dybdekunnskap og en stadig bedre forståelse av trendene i transport- og logistikkbransjen arbeider selskapet proaktivt for å kunne garantere kundene vellykket levering. Det at vi tilfredsstiller kravene til mer enn 600 nasjonale og internasjonale transportører, gir oss global dekning, og det gjør igjen Consignor til et foretrukket valg for selskaper som vil optimalisere pakketransporten sin.

I markedsguiden for pakkehåndtering ved bruk av flere transportører har man sett på 13 leverandører. Guiden gir markedsanbefalinger for ledende teknologiselskaper i forsyningskjeden som er ute etter å optimalisere pakketransporten sin.

Gartner Disclaimer

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Om Consignor

Consignor er en intelligent programvare for frakthåndtering, kjent for omfattende tjenester som gir gode innsparinger, og som forbinder varelageret til kundene med brukerne deres på en effektiv og god måte – uansett hvor de holder til. Consignor-plattformen håndterer millioner av forsendelser hvert år, og gjør det mulig for kundene å velge den beste løsningen til forsendelsene sine, uansett fraktselskap, ERP-system eller netthandelsløsning.

Programvareselskapet har 169 ansatte fordelt på kontor i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Romania, Storbritannia og USA. Kundeporteføljen omfatter alt fra små oppstartsbedrifter til store konsern. Les mer om Consignor her.

 

Pressekontakter:
Consignor
Mie Dohn
sjef for kommersiell markedsføring og kommunikasjon
+45 28 57 45 99
mie.dohn@consignor.com

[1]Bart De Muynck mfl. «Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions». Gartner, 25. juli 2019.


Text by Consignor, news@consignor.com

We will keep you updated on delivery. Follow Consignor on linkedin logo