Carrier symbol

Bli Consignor Carrier

Hva er en Consignor Carrier?

En Consignor Carrier er en viktig del av Consignor-programvaren. Vi forbinder sendere og mottakere, og databasen med transportselskaper er hjørnesteinen i denne prosessen.

Consignor har verdens største database med transportselskaper. Vi samarbeider med både nasjonale og internasjonale transportselskaper, slik at våre over 10 000 kunder over hele verden kan velge det riktige transportselskapet for jobben, uansett om de skal sende innenlands eller internasjonalt. Consignor tar aldri del i forhandlingene mellom avsender og transportselskap. Alle Consignor-installasjoner er basert på individuelle avtaler mellom avsender og transportør.

Som Consignor Carrier får du fordelene og konkurransefortrinnene ved å vises frem til våre over 10 000 kunder over hele verden, samtidig som at kundene dine kan benytte seg av en profesjonell plattform for Delivery Management.

Hvorfor bør du bli Consignor carrier?

Som Consignor Carrier får du følgende fordeler:

  • Motta strukturerte forsendelsesdata basert på egne spesifikasjoner
  • Standardiserte fraktetiketter i samsvar med ditt eget format
  • Automatisk overføring av forsendelsesdata direkte fra avsenderen til deg
  • Muligheten til å tilby kundene Track & Trace-informasjon via Consignor Portal
  • Scan App: et gratis skanningsverktøy for Track & Trace som tilpasses varemerket ditt
  • Markedsføring på Consignors nettsted med firmalogo og link til nettstedet ditt
  • Synlighet overfor over 10 000 kunder som en del av Consignors database med transportører

Hva som skal til for å bli Consignor Carrier

Ingen transportselskaper er like, og i Consignor løfter vi frem mangfoldet blant transportselskapene våre. Dette gir kundene den beste muligheten til å skape en god leveringsopplevelse. Derfor må vi kjenne deg og transporttjenestene dine for å finne ut hvordan vi best kan kombinere dem med Consignor-plattformen.

Når du blir et av transportselskapene våre, vil prosjektlederen vår sette opp et unikt prosjekt som skal skape en optimal løsning for akkurat deg.

 

Bli Consignor carrier sådan!

  1. Ta kontakt! Ta kontakt med oss på sales.no@consignor.com eller +47 21 40 37 36.
  2. Vi setter sammen en samarbeidsavtale som passer begge parter.
  3. Få nyheten ut til kundene!

Som Consignor Carrier blir det enklere for oss å motta forsendelsesdata fra kundene, ettersom de bruker Consignor. Alt som skal til er en 30 minutters oppstartsøkt med nye kunder, så fungerer alt fra dag én. Vi er stolte over å være langt fremme innen innovative og effektive IT-løsninger. Gjennom samarbeidet med Consignor har vi tryggheten med en toppmoderne programvareløsning, fordi Consignor utvikler plattformen kontinuerlig i henhold til markedskravene og behovene vi har.

Anders Schondelmeier
Salgssjef, Danmarks Fragt Service

Vi bruker Consignors gratis skanningsverktøy Scan App til å skanne og registrere Track & Trace-informasjon for alle pakker. Scan App lastes ned til sjåførens smarttelefon uavhengig av maskinvare. Dette er viktig for oss, i og med at vi bruker mange eksterne sjåfører. Track & Trace er helt avgjørende i distribusjonsbransjen! Det at vi er en Consignor Carrier betyr at vi er garantert å få strukturerte og automatisk overførte forsendelsesdata fra kundene våre, noe som effektiviserer det daglige arbeidet vårt.

Thomas Wallin
Adm.dir. i BFT Logistik

Consignor er den største leverandøren av Delivery Management-programvare på markedet, og de er et naturlig tema når vi diskuterer løsninger med kundene. Consignor har et godt rykte, og alle vet at det fungerer. Fordi vi er en Consignor Carrier, kommer vi raskt og enkelt i gang med nye kunder. Det er nesten som en plug-and-play-løsning. I tillegg får vi konsekvente forsendelsesdata som sikrer kvalitet og gjenkjennelighet og oppfyller kravene i retningslinjene våre.

Eric Winblad Partner
Manager E-commerce, Bring