Integrator symbol

Bli en Consignor Integrator

Hva er en Consignor Integrator?

De fleste kundene våre bruker Consignor via en integrering i sitt eget system. Integratorer en viktig del av virksomheten vår, fordi de sørger for at Consignor-programvaren kan brukes av alle typer kunder, uavhengig av ERP-, WMS- eller e-handelsløsning.

Integrering gjør det mulig for våre over 10 000 kunder over hele verden å sømløst opprette over 100 millioner forsendelser per år, uavhengig av transportselskaper og bestillingssystemer. Derfor passer Consignor for både små start-ups og store lagre som håndterer mange tusen pakker i timen.

Som Consignor Integrator gir du kundene en sømløs integrering med en profesjonell plattform for Delivery Management. Kundene dine kan dra nytte av alle verktøyene i Consignor-plattformen og dermed gjøre leveringsprosessen sin til et konkurransefortrinn.

Hvorfor bør du bli Consignor Integrator?

Som Consignor Integrator får du følgende fordeler:

 • Synlighet overfor over 10 000 Consignor-kunder
 • Markedsføring på Consignors nettsted med firmalogo og link til nettstedet ditt
 • Tilgang til Consignors materiale, verktøy og informasjon for markedsføring
 • Tilgang til Consignors kundeservice og teknologiteam
 • Gunstig økonomisk kickback hvis du blir en del av samarbeidsprogrammet

Kundene dine får følgende fordeler:

 • Sømløs integrering av Consignor i systemet du leverer
 • Friheten til å velge hvilket integreringsoppsett som passer til rutinene deres
 • Muligheten til å oppgradere leveringsprosessene uten å måtte jobbe i et nytt system
 • Automatisk overføring av forsendelsesdata til transportselskapet og validerte fraktetiketter
 • Enkel tilgang til Track & Trace-informasjon fra alle transportselskaper
 • Enkel returadministrasjon
 • Valgfri fraktforsikring av verdifulle forsendelser

Hvordan komme i gang?

 1. Ta kontakt! Ta kontakt med oss på sales.no@consignor.com eller +47 21 40 37 36.
 2. Se over teknologibloggen vår og snakk med prosjektlederen for å avtale hvordan vi skal sette opp samarbeidet og integreringen.
 3. Ta en vurdering på om du ønsker å delta i samarbeidsprogrammet vårt.
 4. Få nyheten ut til kundene!

Bli med i samarbeidsprogrammet vårt

Som Consignor Integrator har du muligheten til å bli med i vårt unike og gunstige samarbeidsprogram. Dette gjør du ved å registrere deg for ett av de følgende samarbeidsalternativene:

Lead Partner

Som Lead Partner har du ansvar for å tipse Consignors salgsavdeling om potensielle kunder. Som hjelp til dette arbeidet har du full tilgang til Consignors salgs- og konsulentteam samt til markedsføringsmaterialet vårt.

Embedded Partner

Som Embedded Partner skal du integrere Consignor-programvaren i ditt eget systemgrensesnitt, slik at kundene dine kan generere forsendelser via Consignor direkte i eget ERP-, WMS- eller e-handelssystem.

Bredana har hatt et nært og konstruktivt samarbeid med Consignor i mange år, og Consignors transportekspertise har vært et viktig supplement til vår egen spesialistkunnskap om Microsoft Dynamics AX og NAV-systemer. Samarbeidet har gitt effektive løsninger med fokus på å oppnå fordeler og skape verdier for kundene.

Carsten Slot Markedssjef,
Bredana

Gjennom samarbeidet med Consignor har vi kommet i kontakt med mange interessante og relevante kunder til selskapet vårt. Vi kan tilby sluttkunden en optimert implementeringsprosess, fordi samarbeidet gir oss direkte tilgang til Consignors kundeservice og teknologiteam. Consignors omfattende Delivery Management-system gir muligheter for mange spennende utviklingsprosjekter som utfordrer, forbedrer og optimerer både konseptet og teknologien.

Thomas Sørensen
Teknisk sjef og medeier, Vconnect

 

Vi i Apport har valgt å samarbeide utelukkende med selskaper som har de samme grunnleggende verdiene som oss med tanke på profesjonell behandling av kundene og en respektfull tilstedeværelse på markedet i forhold til andre aktører i bransjen. Samarbeidet med Consignor gir oss muligheten til å ligge fremst i utviklingen i transportbransjen, i tillegg til omfattende kunnskap om markedstrendene gjennom deltakelse på Nordic Delivery Conference.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
Business Development Manager, Apport Systems