News symbol

Consignor Nyheter

I denne nyhetseksjonen vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer i organisasjonen vår, i tillegg til informasjon om ny funksjonalitet i programvaren.

Nytt telefonnummer

Vi har fått nytt telefonnummer. Dere kan nå kontakte oss på +47 21 40 37 36.

Vanlige spørsmål

Vi har samlet sammen en liste over hjelpeartikler som besvarer noen av de vanligste spørsmålene vi får fra kundene våre.

Ny funksjon i Scan App: Container

Den nye funksjonen ble lansert med Scan App versjon 4.3.0. Funksjonen gir deg muligheten til å gi en gruppe forsendelser den samme statushendelsen ved hjelp av Scan App, slik at du får en mer komplett Track & Trace-historikk for hver enkelt forsendelse.

Ny kunde – Norgesdekk

Norgesdekk er ny kunde hos Consignor og skal benytte seg av Consignor-plattformen for å håndtere sine forsendelser i fremtiden

Oppdaterte Terms of Use

Release notes allows you to see improvements and new features in each release of Consignor On-Premises, Consignor Portal and Consignor Shipment Server.

Hva er nytt i Consignor?

Produktmerknadene beskriver forbedringer og nye funksjoner i hver enkelt versjon av Consignor On-premises, Consignor Portal og Consignor Shipment Server

Nye kategorier i radarrapporten

Radarrapporten i Consignor Portal har nå fått tre nye kategorier, slik at du får bedre oversikt over leveransene dine og muligheten til å yte bedre kundeservice.

Ny prismodell for Consignor Kundeservice

I Consignor tror vi ikke at utmerket kundeservice er vanskelig å oppnå – det handler om å ha tilgang til eksperthjelp nøyaktig når man trenger det og til en forutsigbar pris. Derfor lanserer vi de nærmeste ukene en ny prismodell for kundeservice.