Mulighetene i Consignor

Consignor leverer flere verktøyer for Delivery Management og merverditjenester, som øker effektiviteten og nivået på kundeservice, kostnadskontroll og kvalitetskontroll.

Efficiency in Consignor

Effektivitet

Consignor lar deg effektivisere fraktprosessen din i en standard programvare som passer til virksomheten din. Les mer.

Cost Control in Consignor

Kostnadskontroll

Consignor hjelper deg med å holde oversikt over kostnadene og sørge for en bærekraftig fraktøkonomi. Les mer.

Customer Service in Consignor

Kundeservice

Alle kundeserviceverktøyene du trenger for å gi kundene dine den beste leveringsopplevelsen. Les mer.

Quality Control in Consignor

Kvalitetskontroll

Consignor gjør det enkelt å opprettholde høy kvalitet på leveransene. Les mer.

Value-added Services in Consignor

Merverditjenester

Consignor har fokus på hele leveringsprosessen, for å kunne gi deg tjenestene som vil være mest nyttige for både deg og kunden din. Les mer.

Standard, men likevel tilpasset

Consignor er en standardprogramvare. Det betyr at alle programvareinnovasjonene våre er tilgjengelige for alle Consignor-brukere. Behovene er ofte de samme, uansett om kunden har et stort eller lite volum av forsendelser. De fleste kundene våre bruker Consignor med standardoppsett, men Consignor kan også tilpasses etter eventuelle unike behov i fraktprosessen.

3 og 4PL

På grunn av Consignors fleksibilitet, driftssikkerhet og datakvalitet, passer systemet perfekt for store lagre som håndterer flere tusen pakker i timen. Les hvordan 3PL Aditro Logistics bruker Consignor her.

Drop ship vendors

Hvis du bruker leverandører av dropshipping (DSV-er), kan Consignor konsolidere forsendelsene dine fra mange forskjellige leverandører, slik at du får bedre oversikt over forsendelsene og enklere tilgang til Track & Trace.

Innkommende forsendelser

Consignor er perfekt for å klargjøre innkommende forsendelser for videre intern distribusjon ved hjelp av skanning eller ny merking. Dette gir deg oversikt, og mulighet til å spore pakken og varsle den interne mottakeren via e-post/SMS. Les hvordan St. Olavs Hospital bruker Consignor for innkommende forsendelser her.