Efficiency symbol

Effektivitet

Consignor lar deg effektivisere fraktprosessen din i en standard programvare som passer til virksomheten din.

Interfaces Symbol

HVERT GRENSESNITT HAR SINE FORDELER

Consignor On-premises er en Windows-/SQL-basert versjon av Consignor som installeres i ditt eget servermiljø, ofte i kombinasjon med Filedrop-integrering.
Consignor Ticket er en nettbasert versjon av Consignor som brukes via nettleser.
Consignor Shipment Server er en API-versjon av Consignor som bygges direkte inn i bestillingssystemet ditt (ERP, nettbutikk, WMS osv.) via nettjenester.
Mer informasjon om grensesnitt.

Integrations Symbol

INTEGRERT MED DINE EGNE SYSTEMER

Consignor kan integreres i systemet ditt, uansett hvilken ERP-, WMS- eller e-handelsløsning du bruker. Du velger selv, basert på dine egne behov, om du ønsker en hel- eller halvautomatisk integrering. Uansett vil en integrering med Consignor forbedre datakvaliteten din, spare tid og la deg jobbe i ditt nåværende backend-system.
Mer informasjon om integreringer.

Printing Symbol

SKRIV UT ALT I SAMME SYSTEM

Consignor kombinerer den nødvendige informasjonen for å generere alle forsendelser i ett og samme system. Etiketter, lastesedler/fraktbrev, fraktdokumenter og dokumenter for farlig gods i forskjellige formater er klare til utskrift når du trenger det. Dette gjør papirarbeidet rundt forsendelsene enklere og mer effektivt.
Mer informasjon om utskrift.

Data Transfer Symbol

FORSENDELSESDATA OVERFØRES AUTOMATISK

Consignor oppretter en digital versjon av forsendelsene dine. Alle nødvendige data sendes automatisk i riktig format til transportselskapet, slik at de får all informasjon de trenger for å håndtere forsendelsen din – enkelt og effektivt.
Mer informasjon om dataoverføring.