Quality Control symbol

Kvalitetskontroll

Consignor gjør det enkelt å opprettholde høy kvalitet på leveransene.

Information Symbol

CONSIGNOR VALIDERER DATAENE DINE OG HOLDER DEG INFORMERT

Når Consignor genererer en forsendelse, validerer programmet fraktdataene for å forsikre at informasjonen er riktig og komplett. I tillegg oppdateres Consignor kontinuerlig med den nyeste pakkestatusen, slik at du får oversikt over forsendelsene dine.
Mer informasjon om datavalidering.

Scan App Symbol

SCAN APP DOKUMENTERER FORSENDELSESSTATUSEN

Scan App er Consignors skanneverktøy for smarttelefoner. Appen erstatter tradisjonelle PDA-skannere, og leverer rask og enkel skanning av fraktetiketter. Scan App synkroniseres med Consignor Portal, og gjør det enkelt for deg å spore og dokumentere forsendelsene dine basert på GPS-koordinater, bilder, signaturer osv. Mer informasjon om Scan App.

Scan App Symbol

Mål leveringskvaliteten på sendingene dine med Carrier Performance

Carrier Performance verktøyet i Consignor kan brukes til å måle hvor presise sendingene dine er, og kvaliteten til transportørene. Du får full oversikt på når pakkene er levert og hvor lang tid de har brukt, og kan kan dermed følge opp de SLA-avtalene du måtte ha med transportørene. Les mer om Carrier Performance

Inbound Symbol

CONSIGNOR FOR INNKOMMENDE FORSENDELSER

For selskaper med et sentralt distribusjonssenter er Consignor en perfekt løsning for å klargjøre innkommende forsendelser for intern distribusjon. Consignor gir en komplett oversikt over den interne fraktloggen, samt mulighet til å spore pakken og varsle den interne mottakeren via e-post og SMS. Mer informasjon om Consignor Inbound.