Home · Consignor Platform · Kvalitetskontroll · Carrier Performance
Cost Tracking symbol

Leveres pakkene dine i tide?

 

Carrier Performance-verktøyet i Consignor brukes for å måle presisjonen til forsendelsene dine.

Hvordan

  • Consignor Portal samler all tidsinformasjon om forsendelsene dine
  • Logg på Consignor Portal og gå til Carrier Performance-rapporten eller -tabellen
  • Filtrer etter plassering, transportør, dato, produkt/tjeneste og status
  • Få en sammenligning av transportører og produkter/tjenester
  • Følg opp tjenestenivåavtalen med transportøren

 

Hvorfor?

  • Presis levering er viktig for kundene
  • Følg med på om leveransene dine leveres til riktig tid
  • Vær proaktiv, og gi informasjon til kundene hvis leveransene deres ikke kommer i tide
  • Gjør kundene mer fornøyde
  • Bruk rapporter til analyse og forhandlinger med transportørene

 

Undersøkelser viser at nettopp presisjon er en nøkkelfaktor ved levering – på lik linje med, eller kanskje enda viktigere enn, hastighet. Carrier Performance i Consignor gir deg full oversikt over presisjonen til forsendelsene dine: hvilke som ble levert til rett tid, hvilke som var forsinket og hvilke som kom for tidlig.

Slik fungerer Carrier Performance

Carrier Performance-verktøyet i Consignor Portal konfigureres i henhold til tjenestenivåavtalen (SLA) du har med hver enkelt transportør. SLA definerer transporttiden for de forskjellige produktene, f.eks. levering i løpet av X dager eller innenfor et bestemt leveringsvindu. Den definerte transporttiden beregnes når forsendelsen produseres i Consignor og lagres for sammenligning med den faktiske transporttiden. Den faktiske transporttiden mottas fra transportøren via returdata, og alle transportører som tilbyr returdata (fra eget system eller via Scan App), kan konfigureres i Carrier Performance.

Konfigurasjonen lagres i en XML-fil. Filen inneholder definerte transporttider til forskjellige områder samt utløsere for henting i henhold til avtalen med den bestemte transportøren. Du kan bruke én konfigurasjon for hele installasjonen, eller benytte detaljerte konfigurasjoner på lavere nivåer (plassering og aktør).

Når XML-filen er lastet opp, aktiveres Carrier Performance-funksjonaliteten, og Carrier Performance-rapporten blir tilgjengelig i Consignor Portal.

 

Hvordan spore transportørenes ytelse

I Carrier Performance-rapporten og -tabellen ser du leveringsinformasjon for hver av forsendelsene dine. Forsendelsene kan filtreres etter plassering, transportør, produkt/tjeneste, status og mottaker, hvilket gjør det mulig å følge opp bestemte forsendelser eller sammenligne presisjonen til forskjellige transportører og produkter/tjenester.
Denne informasjonen kan brukes proaktivt i kommunikasjon med kundene, eller til å følge opp om transportørene dine oppfyller tjenestenivåavtalene du har inngått med dem.

 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om Carrier Performance og Consignor Portal. Kontakt oss her.

 

Du finner også mer informasjon om Consignor Portal på FAQ-siden vår.