Value-added Services in Consignor

Merverditjenester

Consignor har fokus på hele leveringsprosessen, for å kunne gi deg tjenestene som vil være mest nyttige for både deg og kunden.

Click and Claim Symbol

Forsikring av pakker ved behov

Transportselskapene har forskrifter som begrenser deres ansvar dersom pakker blir borte eller skadet under transport. Click’n’Claim i Consignor er en rask og enkel forsikring av forsendelsene dine som beskytter deg mot tap, uten egenandel. Mer informasjon om Click’n’Claim.

Dangerous Goods Symbol

Enkel frakt av farlig gods

Gjennom en integrering med DG Office, forenkler Consignor fraktprosessen for farlig gods og gir deg en nettbasert database med selskaper som tar på seg slike fraktoppdrag. I tillegg sikrer Consignor riktig dokumentasjon og skriver ut alle dokumenter i forbindelse med frakt av farlig gods. Dette bidrar til at du ikke bruker unødig tid på denne type frakt. Mer informasjon om farlig gods.

Ship Advisor Symbol

Relevante leveringsalternativer i nettbutikken din

Tilgang til de riktige leveringsalternativene er et viktig kriterium for kundene når de velger nettbutikk. Ship Advisor i Consignor sørger for at kundene kun får se de relevante leveringsalternativene, basert på leveringsadressen og innholdet i handlekurven. La kundene bestemme om de ønsker at pakken skal leveres hjemme, på jobben, på et hentepunkt eller et annet sted. Mer informasjon om Ship Advisor.

Ship Advisor Symbol

Automatiser fraktreglene dine

Det kan være både vanskelig og tidkrevende for lager- og logistikkansatte å huske og manuelt administrere selskapets fraktregler. Consignor Shipping Rules automatiserer selskapets fraktregler og sikrer at du alltid velger den beste leveringsmetoden for forsendelsene dine.
Mer informasjon om Consignor Shipping Rules.