Home · Consignor Platform · Merverditjenester · Click’n’Claim
Cost Tracking symbol

Click’n’Claim forsikrer pakkene dine når du har behov for det

Med Click’n’Claim i Consignor kan du raskt og enkelt forsikre forsendelsene dine, uten egenandel.

Hvordan?

  • Click’n’Claim lar deg forsikre verdifulle forsendelser når du har behov for det.
  • Rask håndtering og enkel kravprosess.
  • Betal forsikringspremien via Consignor.

Hvorfor?

  • Beskytt deg mot tap.
  • Full dekning av verdien.
  • Alle transportselskaper, alle leveringssteder, alle forsendelser.
  • Ingen egenandel.

Hva er Click’n’Claim?

Click’n’Claim er en forsikringstjeneste i Consignor som du kan bruke når du har behov, uavhengig av transportselskap og pakkens leveringssted.

Mange tror at transportselskapene automatisk dekker alle tap som følge av skadde eller tapte forsendelser. Faktum er imidlertid at alle transportselskaper opererer i henhold til forskrifter som begrenser ansvaret deres i slike tilfeller. Transportselskapenes skadeansvar har begrensninger som vanligvis betyr at de kun dekker skadde forsendelser med opptil ca. 10 euro per kilo. Dette er som regel ikke nok til å erstatte hele produktets verdi, og dermed mottar du sjelden full kompensasjon. Derfor kan det være en fordel å tegne en forsikring som gir full dekning gjennom Consignor.

Click’n’Claim i Consignor gjør det enkelt å forsikre alle typer forsendelser. Forsikringen har global dekning og gjelder uansett hvor du sender pakken. Med Click’n’Claim eliminerer du risikoen for lange prosesser i forbindelse med skadeserstatninger. Det er bare å registrere kravet direkte i Consignor, så vil erstatningen overføres til kontoen din i løpet av 48 timer.

Hvordan det fungerer

Du forsikrer pakkene dine ved å fylle ut Forsikring-feltene i Consignor. Forsikringspremien beregnes automatisk og vises i Consignor før du bekrefter forsikringen. Premien faktureres fra Consignor.

Dersom en av forsendelsene dine blir skadet eller tapt, trenger du hverken kontakte forsikringsselskapet eller transportselskapet. Det er bare å logge inn på Consignor Portal, finne den forsikrede forsendelsen og registrere kravet med ett klikk. Deretter avklarer forsikringsselskapet og transportselskapet saken seg imellom, og pengene overføres til bankkontoen din i løpet av 48 timer.

Du kan forsikre alle forsendelser i Consignor, med unntak av verdisaker (smykker, edelmetaller og -steiner, frimerker, obligasjoner og penger), kunst og antikviteter, medisiner, levende dyr og fisk, tobakk, alkohol og ulovlige varer. Consignors forsikringspartner er IF Skadeforsikring, og du kan lese deres vilkår her.

Erstatningssummen overføres fra en norsk bank, og banken din kan kreve et gebyr for overføringen.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om Click’n’Claim i Consignor. Kontakt oss her.

Du finner også mer informasjon om Click’n’Claim på FAQ-siden vår.