Vårt kundesenter hjelper deg med å optimalisere Scan App basert på dine behov.

Scan App er Consignors gratisapp for smarttelefoner, som kan brukes til skanning av fraktetiketter i stedet for tradisjonelle PDA-skannere. – Les mer om Scan App her. Scan App kan brukes på forskjellige måter for å dekke forskjellig behov; den danske transportøren BFT Logitik, som har 30–35 forskjellige eksterne transportører med opptil 150 sjåfører, kan bruke Scan App til å tilby track & trace på alle pakker. Thomas Wallin, CEO i BFT Logistik, sier: «Med Scan App kan vi tilby track & trace på alle pakker. Det er en stor fordel at vi ikke trenger forskjellige systemer og maskinvarer for å kunne få track & trace-informasjon fra de ulike eksterne sjåførene.» Derimot bruker den norske nettbutikken Milrab.com Scan App til å holde oversikten over returnerte varer og registreringen av henteordre fra deres utstillingslokale.

Den komplette guiden til Scan App
Guiden dekker alt fra det elementære om hvordan komme i gang med Scan App og Action Center, til avanserte innstillinger for Scan App-hendelser og mye mer. Med Consignors Help Centre som din guide, vil du kunne sette opp alt helt på egen hånd. I tillegg vil du kunne få enda mer ut av din nåværende løsning ved å spesialtilpasse den etter bedriftens behov. Guiden dekker følgende:

Grunnleggende konfigurasjon og bruk

Avanserte innstillinger

 

Her kan du lære mer om hvordan du kan optimalisere Scan App! Eller kontakt oss her om du er interessert i å få en Scan App-løsning for din bedrift.


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo