Den nye funksjonen ble lansert med Scan App versjon 4.3.0. Funksjonen gir deg muligheten til å gi en gruppe forsendelser den samme statushendelsen ved hjelp av Scan App, slik at du får en mer komplett Track & Trace-historikk for hver enkelt forsendelse.

Pakker/gods sendes ofte sammen. De kan settes sammen på en pall eller i et bur og lastes på bilen sammen med andre paller eller bur. Dette betyr at det er svært vanskelig å skanne og oppdatere statusen til enkeltleveranser underveis til mottakeren. Hvis, for eksempel, lastebilen er forsinket, vil alle pakker på bilen blir forsinket. Det blir en uoverkommelig jobb å skanne hver enkelt pakke i bilen for å endre statusen til «Forsinket». Dette blir imidlertid mye enklere med Container-funksjonen, og du får derfor en mye bedre og mer detaljert Track & Trace-historikk for hver enkelt forsendelse.

Med Container-funksjonen i Scan App kan du gruppere flere forsendelser i én «container». Dette kan være en container i ordets rette forstand, altså flere mindre forsendelser som er lagt sammen i en container, eller en slags virtuell container for pakker som deler samme «skjebne». Det er også mulig å lage flere nivåer med containere, for eksempel: En pakke legges i en eske (container), esken legges i et bur (container) og buret settes på en lastebil (container). Du kan legge til statuser på alle nivåer.

Bedre og raskere oversikt
Ved å gruppere forsendelser med den nye Container-funksjonen får du bedre oversikt og kontroll over forsendelsene dine, spesielt hvis du sender mange små elementer. I stedet for å skanne hver enkelt pakke på en lastebil for å oppdatere statusen, kan representanten skanne container-ID-en for å oppdatere statusen til alle (underordnede) forsendelser i containeren.

Du kan også legge til hendelser via returdata fra transportøren med container-ID-en som nøkkel.

 

Her kan du lære hvordan du aktiverer og bruker Container-funksjonen i Scan App

Du kan også ta kontakt med oss her hvis du vil begynne å bruke Scan App og Container-funksjonen.


Tekst av Consignor, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo