Vi har lansert en ny brukeradministrasjon i Consignor Portal med betydelige forbedringer.

Grensesnittet for brukeradministrasjon har fått en ny og forbedret design som gjør det enklere å navigere. I tillegg er det nå mulig å administrere personlige profiler.

Redigering av personlige profiler
Med denne oppdateringen blir brukerne organisert på tre nivåer: eiere (systemadministratorer), administratorer og brukere. Du kan se ditt eget tilgangsnivå i Consignor Portal under Brukeradministrasjon. Alle brukere, uavhengig av tilgangsnivå, kan nå redigere sine personlige profilinnstillinger. Personlige innstillinger er blant annet brukernavn, e-postadresse og andre preferanser. Klikk her for å se hvordan det fungerer i Consignor Portal.

Tilbakestilling av passord
Vi har også lagt til knappen «Glemt passord?» på innloggingssiden for Consignor Portal, slik at brukerne kan tilbakestille passordet sitt selv uten å gå via systemadministratoren.

Systemadministratorer kan administrere alle brukere
Kontoeiere kan opprette nye brukere og administrere profilene selv, for eksempel bestemme tilgangsnivå og endre profilinformasjon som brukernavn, språk osv. for hver enkelt bruker, uten hjelp fra Consignors kundeservice. Det er også mulig å sende invitasjoner på nytt til nye og eksisterende brukere, hvis noen har behov for å opprette eller tilbakestille passordet sitt. Klikk her for å se hvordan det fungerer i Consignor Portal.

 


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo