Consignor er den første til å tilby levering over natten med distribusjonsnettverket helthjem, som nå har lansert sin nye tjeneste helthjem Ekspress. helthjem leverer pakker gjennom avisdistribusjonen til Schibsted, Amedia og Polaris for godt over 100 nettbutikker. Pakkene utleveres sammen med avisene tidlig på morgenen, noe som gir unike muligheter for rask distribusjon.

«Aviser produseres om natten, og vi kan derfor ta inn sendinger ganske sent uten store ekstrakostnader,» sier daglig leder Anders Angen i helthjem Netthandel.  «Om pakkene er hos oss innen kl 20:00 på vår terminal i Oslo, klarer vi å levere til 55 % av norske husstander allerede neste morgen, før kl 07:00. Integrasjonen med Consignor betyr at det er lekende lett å komme i gang med helthjem ekspress – og andre frakttjenester som hent i butikk, personlig hjemlevering og bedriftsleveringer som vi også tilbyr.»

Netthandelsgruppen tok i bruk Consignor sin integrasjon mot helthjem Ekspress i sommer og har opplevd gode tilbakemeldinger fra sine kunder.  «For oss er det viktig å kunne fremsende så raskt som mulig.  Ekspress med utlevering på lørdager er vi spesielt fornøyd med, da det gir oss en ekstra utleveringsdag i uken ift. alternativene.»

«Vi vet at forbrukere, spesielt i storbyer, er opptatt av raske leveranser, også utover den geografien vi kan nå fra Oslo. Vi kan derfor også tilby en enkel og rimelig neste-dags levering til storområdene rundt Bergen, Trondheim og Stavanger med flere – for volum som hentes eller leveres inn til våre lokale terminaler. Spesielt omnikanal-aktører med fysiske butikker vil dette være verdifullt – eller e-commerce aktører med lagre utenfor Østlandet som ønsker tilby lokalkunder en unik levringstid», avslutter Anders Angen.

Les mer om helthjem Ekspress her

 


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo