Consignor-programvaren er din forbindelse mellom lageret og kundene

Delivery Management handler om å skape en så effektiv forbindelse mellom lageret og kundene som mulig. Ved å gjøre en standard integrering med Consignor, sørger vi for at kundene dine vil få den samme kvaliteten når de mottar en leveranse fra deg, uansett hvilken kombinasjon av transporttjenester du velger.

Globe with Consignor offices

Consignor-kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Romania, Storbritannia og Kina.

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse Consignor gjør prosessen med å sende bestillinger til kundene enklere, billigere og mindre tidkrevende. Vårt eneste fokus er Delivery Management. Vi utvikler og lisensierer programvareplattformen Consignor. Consignor tar seg av alle prosessene innen frakt og levering, og gir kundene en integrert, bærekraftig og komplett leveringsløsning.

Consignor-plattformen gir deg tilgang til verdens største database av transportselskaper. Consignor-plattformen håndterer over 100 millioner forsendelser hvert år, og gjør det mulig for våre over 10 000 kunder å velge den beste løsningen for sine forsendelser, uavhengig av fraktselskaper, ERP eller e-handelssystem.

Kundene våre er alt fra små, nystartede nettbutikker til store, tredjeparts logistikk – selskaper. Vi tar hensyn til kundenes behov og vokser sammen med dem, både geografisk og med tanke på programvaren vår.

Med 155 ansatte og en forventet omsetning på 20 millioner euro i 2018, har Consignor vokst til å bli den største leverandøren av programvare for Delivery Management.

Fakta om Consignor

World's largest carrier library

Verdens største transportselskapdatabase

Warehouse

Over 10 000 kunder

Package

Over 10 millioner forsendelser hvert år

Money

Omsetning 20 millioner euro

Vår historie

1997: Selskapet ble grunnlagt i Oslo av Peter Tang Thomsen, som lanserte programvaren Winedi. Intensjonen med Winedi var å effektivisere godstransport ved å automatisere overføringen av forsendelsesdata.

2002: Selskapet åpner et datterselskap i Aarhus.

2007: Selskapet etablerer en utviklingsavdeling i Bucuresti i Romania. Winedi slettes, og erstattes med den forbedrede og bærekraftige Delivery Management-plattformen Consignor.

2009: Selskapet åpner et datterselskap i Stockholm.

2011: Selskapet åpner et datterselskap i Tampere i Finland.

2014: Consignor har nå 100 ansatte.

2015: Selskapet åpner et datterselskap i Shanghai i Kina.

2016: Selskapet endrer navn fra EDI-Soft til Consignor. Consignor åpner et datterselskap i London.