Consignor-programvaren er din forbindelse mellom lageret og kundene

Delivery Management handler om å skape en så effektiv forbindelse mellom lageret og kundene som mulig. Ved å gjøre en standard integrering med Consignor, sørger vi for at kundene dine vil få den samme kvaliteten når de mottar en leveranse fra deg, uansett hvilken kombinasjon av transporttjenester du velger.

Consignor-kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Romania, Storbritannia og USA.

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse

Consignor støtter deg i leveringsprosessen ved å gjøre det enklere, raskere og billigere å sende bestillinger ut til kundene. Vårt eneste fokus er Delivery Management.

Vi utvikler programvareplattformen Consignor. Consignor tar seg av alle prosessene innen frakt og levering, og gir kundene en integrert, bærekraftig og komplett leveringsløsning som vil fortsette å fungere og utvikles parallelt med strategiene deres.

Consignor er en ledende leverandør av Delivery Management-programvare, og kombinerer sin omfattende kunnskap om transport og logistikk med utmerket programvarearkitektur og -design. Programvaren vår har verdens største transportørbibliotek, og gir kundene tilgang til transportørene som best oppfyller behovene deres.

Consignor-plattformen håndterer millioner av forsendelser hvert år, og gjør det mulig for våre over 10 000 kunder å velge den beste løsningen for sine forsendelser, uavhengig av hvilken transportør, ERP, WMS eller nettbutikk de bruker. Kundene våre er alt fra små nettbutikker til store, multinasjonale selskaper. Vi setter vår ære i å lytte til kundene våre og vokse sammen med dem, både geografisk og med tanke på hvordan vi kan oppfylle behovene deres.

Med over 160 ansatte og en omsetning på 19 millioner euro i 2018, har Consignor vokst til å bli en av de største leverandørene av Delivery Management-programvare.

Fakta om Consignor

World's largest carrier library

Verdens største transportselskapdatabase

Warehouse

Over 10 000 kunder

Package

Over 10 millioner forsendelser hvert år

Money

Omsetning 19 millioner euro

Vår historie

1997: Selskapet ble grunnlagt i Oslo av Peter Tang Thomsen, som lanserte programvaren Winedi. Intensjonen med Winedi var å effektivisere godstransport ved å automatisere overføringen av forsendelsesdata.

2002: Selskapet åpner et datterselskap i Aarhus.

2007: Selskapet etablerer en utviklingsavdeling i Bucuresti i Romania. Winedi slettes, og erstattes med den forbedrede og bærekraftige Delivery Management-plattformen Consignor.

2009: Selskapet åpner et datterselskap i Stockholm.

2011: Selskapet åpner et datterselskap i Tampere i Finland.

2014: Consignor har nå 100 ansatte.

2016: Selskapet endrer navn fra EDI-Soft til Consignor. Consignor åpner et datterselskap i London.

2018: Selskapet åpner et datterselskap i Atlanta, Georgia, USA.