Påmeld deg frokostmøte med Consignor, LIS og Consafe

Vi gjentar suksessen og har i samarbeid med LIS og Consafe satt opp et nytt frokostmøte 15. november på Kolbotn. Denne gangen setter vi søkelyset på logistikkeiendom – en strategisk beslutning.

De siste tre årene har nordiske eiendomsaksjer med fokus på detaljhandel falt 3 prosent, mens logistikksektoren har steget 19 prosent i løpet av de siste året på grunn av økende fokus på netthandel. Det er svært sterk investoretterspørsel etter logistikkbygg over hele Norden akkurat nå.

I dette frokostmøtet vil du få et innblikk i de eksterne driverne som norske varehandlere må forholde seg til når de skal tilpasse logistikken sin til de nye rammevilkårene.

Det vil bli presentert innsikt fra to markedsrapporter fra Colliers og Flowchange. Inneimellom vil du også få tre korte miniforedrag à 15 minutter hver fra leverandører av logistikkløsninger som har blitt tatt i bruk av norske retailere som Europris, Kolonial.no og Elektroimportøren.

Seminaret passer for: 

Deg som er daglig leder, logistikkansvarlig, lagersjef, eller IT-sjef, og som vil vite mer om hvordan i alle dager du skal takle de utfordringene som begynner å bygge seg opp nå. Det passer også for deg som vil ha litt faglig påfyll, liker å treffe andre bransjefolk, eller bare synes logistikk er gøy!

Tid og sted:

Torsdag 15. november kl. 08.30 – 11.15
Quality Hotel Entry, Lienga 11, 1414 Trollåsen

Les mer og påmeld deg her!


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo