Fredrik Krysén, Aditro Logistics

Vi kan raskt og enkelt velge den transportøren vi trenger, eller legge til nye transportører i tråd med vår ekspansjon. Dette gjøres mulig med verdens største transportørbibliotek som er tilgjengelig i Consignor. Funksjonaliteten, påliteligheten og utskriftshastigheten i Consignor gir oss en solid plattform, der vi ikke taper penger på nedetid eller trege utskrifter av etiketter.

Fredrik Krysén
Transportdirektør, Aditro Logistics

Aditro Logistics åpner nytt gigantisk lager med hjelp fra Consignor

 

3PL selskapet Aditro Logistics nærmer seg åpningen av sitt nye sentrallager i Stockholm. Siden 2008 har de åpnet fire gigantiske sentrallagre i Norden. En slik sterk ekspansjon krever en solid og fleksibel transportørplattform.

Aditro Logistics er det største transportøruavhengige 3PL selskapet i Norden. Deres kundeliste inneholder selskaper som Björn Borg, Lexington, Cervera, Hemtex, Silva og Venue Retail Group. Aditro Logistics bruker Consignor som styringssystem fordi plattformen støtter deres ekspansive vekststrategi.

«Vi kan raskt og enkelt velge den transportøren vi trenger, eller legge til nye transportører i tråd med vår ekspansjon. Dette gjøres mulig med verdens største transportørbibliotek som er tilgjengelig i Consignor. Funksjonaliteten, påliteligheten og utskriftshastigheten i Consignor gir oss en solid plattform, der vi ikke taper penger på nedetid eller trege utskrifter av etiketter, «sier Fredrik Krysén, Transportdirektør i Aditro Logistics.

Aditro Logistics har integrert Consignor på sine varehus. Den helautomatiske versjonen av Consignor er integrert i Aditro Logistics’ systemer, inkludert Jeeves, Astro WMS, Ongoing WMS m.fl. Aditro Logistics bruker Consignor Portal for kontroll og overvåking av forsendelser, og Scan App for bedre track & trace. Portalen er en skybasert tjeneste som oppdateres fortløpende med sporingsinformasjon generert av transportørene selv eller av Consignor sin egen Scan App. I tillegg gir Aditro Logistics kunder som har behov for det muligheten til å bestille returforsendelser direkte i webgrensesnittet Consignor Ticket. Consignor støtter ikke bare Aditro Logistics’ ekspansjon. Kunder og samarbeidspartnere har også bitt seg merke i fordelene ved at Aditro Logistics bruker Consignor som styringssystem.

Samarbeid, til fordel for kunder og partnere

Fordelene ved samarbeidet mellom Aditro Logistics og Consignor er lagt merke til av begge selskapene.

«Våre kunder opplever færre feil i leveransene på grunn av bedre sporing og kontroll med Consignor, samt en høyere leveringshastighet. Transportørene er glade for at vi bruker Consignor siden vi er i stand til å håndtere deres krav for oppdaterte ruter, formater, produkter, valideringer etc. Dette betyr at transportører ikke trenger å vente på oss, eller at vi sender til feil adresser», sier Fredrik Krysén.

Consignor er også fornøyd med samarbeidet med Aditro Logistics. Mattias Gredenhag, VP International Sales i Consignor, sier:

«Vi er stolte over at Aditro Logistics bruker oss som leverandør og samarbeidspartner. Vårt samarbeid er langsiktig og bidrar på sikt til å videreutvikle Consignor i tråd med Aditro Logistics’ og våre andre kunders behov. Dette er gunstig for både Aditro Logistics‘ og Consignors partnere og kunder.»

 


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo

Aditro Logistics:

  • Aditro Logistics åpnet sentrallager i Stockholm i februar 2016, og forventer å operere med full kapasitet på lageret ved slutten av året.
  • Aditro Logistics har fire store sentrallagre i Norge og Sverige og 10 mindre avdelingslagre.
  • Aditro Logistics forventer å sende 3 millioner pakker i året etter åpningen av det nye sentrallageret.

Fakta:

Consignor