Tailor Store

Med Shipment Server, kan vi printe etiketter, pakke og sende fra vår produksjon på Sri Lanka til kunder i Europa – Billigere, grønnere og raskere.

Nikolas Harvey
Customer Care & Logistics Manager, Tailor Store

 

Hvordan Tailor Store sparer 15% på transportkostnadene

Den svenske onlinebutikken Tailor Store sparer tid og penger, samt reduserer miljøpåvirkning og leveringstid ved å bruke ny teknologi for Delivery Management.

Det er morgen i byen Alawwa i Sri Lanka. Innbyggerne er godt i gang med dagens arbeid, og ved Tailor Store sine produksjonslokaler ved elven høres den svake lyden av etikettskrivere som travelt skriver ut dagens etiketter til pakkeforsendelsene. Pakkene har en lang reise på 8000 km foran seg. Men hvordan er det mulig å spare tid, penger og CO2 når de sender skreddersydde klær fra sin produksjon i Sri Lanka over 8000 km til en kunde i Lappland i Sverige?

Hvis du spør kundeservice- og logistikksjef ved Tailor Store, Nikolas Harvey, så er svaret enkelt: Consignor Shipment Server.

«Med Consignor Shipment Server skriver vi ut etiketter, pakker og sender fra vår produksjon i Sri Lanka til kunder i Europa. Pakkene flys fra Sri Lanka til Oslo, Stockholm, Frankfurt og Zürich. De blir så sortert på terminalene til PostNord, DHL og Swiss Post, og transportert med bil til sluttkunden. Det gir rimeligere transportkostnader, samt redusert miljøpåvirkning og leveringstid. Tidligere ble alle pakker flydd direkte til Helsingborg, hvor de deretter ble fraktet med bil til de samme terminalene,» forklarer Nikolas Harvey.

Consignor Shipment Server er en Delivery Management webtjeneste, som Consignor drifter og vedlikeholderer. Den kan fullt integrert med Tailor Store sitt eget ERP-system. Derfor trenger de ikke å bruke ressurser på å lære opp ansatte i bruken av nye systemer, og etiketter blir skrevet ut direkte fra internett. Den skybaserte programvaren er tilgjengelig overalt, og harmoniserer bra med Tailor Store sine fremtidige planer.

Vi er sikret for fremtiden
Tailor Store selger skreddersøm til det meste av verden, og med høyt fokus på salg har den svenske onlineskredderen logistikken under kontroll.

«Vi er sikret for fremtiden, fordi vi enkelt kan utvide vårt marked til nye land, og web-servicene støtter mer enn 300 transportører,» sier Nikolas Harvey.

Det er uansett ikke bare antall transportører som er gunstige for Tailor Store sine fremtidige planer. Consignor sin svenske Country Manager, Mattias Gredenhag, forklarer:

«Hvis Tailor Store har behov for andre transportører enn de vi støtter, så kan vi med enkelhet sette dem i kontakt med en ny transportør. Og når vi drifter Consignor Shipment Server vil Tailor Store bli oppdatert med de nyeste tjenestene og transportørene direkte. De trenger ikke å bruke tid og ressurser på endringer – vi gjør dette for dem.»

 


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på  linkedin logo

Tailor Store:

  • Kjent for sine skreddersydde skjorter
  • Hovedkvarter i Helsingborg, Sverige
  • Produksjon i Sri Lanka, med mer enn 450 ansatte
  • Sender mer enn 60.000 pakker per år fra Sri Lanka til kunder over hele Europa

Fakta:

  • Ingen lokal installasjon
  • Integrert direkte i ERP, nettbutikker og WMS
  • Rask kommunikasjon via webservice
  • Etiketter returneres i forskjellige format
  • Full kontroll over printprosessen
  • Tjenestene er alltid overvåket av Consignor ERC
Consignor Shipment Server