Daniel Diness Andersen, CEO, Temashop

Det tok oss under 10 minutter å legge til tre nye nettbutikker i systemet, så var vi klare til å sende ut pakker.

Daniel Diness Andersen
CEO, Temashop

Integrering av nye nettbutikker på under 10 minutter – Temashop.dk

 

Temashop.dk har forsynt danske kunder med kostymer og festartikler fra sitt lager i Fredericia siden 2009. Nå har selskapet kjøpt opp tre nettbutikker og er i ferd med å utvide virksomheten til hele Norden. Ifølge CEO Daniel Diness Andersen, gjør Consignor det enkelt å sende pakker med riktig etikett og transportselskap, selv om man er midt i en stor utvidelse. Samtidig bidrar Consignor til en betraktelig reduksjon i behandlingstiden hos kundeservice.

Enkel integrering av nye nettbutikker

Temashop har for øyeblikket 10 nettbutikker og én vanlig butikk. I løpet av de siste seks månedene har selskapet åpnet en nettbutikk i Sverige og kjøpt opp ytterligere tre nettbutikker, og ifølge Andersen har integreringen av disse nye nettbutikkene med Consignor gått veldig glatt.

«Det tok oss under 10 minutter å legge til tre nye nettbutikker i systemet, så var vi klare til å sende ut pakker», forteller Andersen om oppkjøpet av tre nye nettbutikker som selger forskjellige innretninger og gaveartikler.

«Ambisjonen vår er å starte med nettbutikker i Norden, for så å utvide virksomheten til å omfatte resten av Europa. Med Consignor kan vi enkelt og effektivt legge til nye nettbutikker i både Danmark og utlandet. Dette var også grunnen til at vi valgte Consignor i utgangspunktet. Vi trenger bare å endre avsenderens navn og adresse i ERP-systemet vårt, Magento, og mappene til de riktige transportselskapene, så blir de riktige etikettene fra de forskjellige nettbutikkene sendt automatisk», sier Andersen.

Raskere behandlingstid hos kundeservice

I tillegg til rask integrering av nye nettbutikker, opplever Temashop at behandlingstiden hos kundeservice går ned med Consignor. Selskapets kundeservice bruker Consignor Portal til Track & Trace hver eneste dag.

Ifølge CEO Andersen kommer majoriteten av henvendelsene fra kunder som ønsker å vite status på forsendelsene sine, og det er derfor viktig at Temashops kundeservice har rask og enkel tilgang til statusinformasjon om pakkene. Consignor Portal korter ned behandlingstiden slik at kundene raskt får svar på spørsmålene sine. Temashop bruker også Consignor til å sende Track & Trace-status til kundene via SMS og e-post.

«Vi får mange henvendelser fra kunder hver eneste dag som ønsker å vite hvor pakkene deres befinner seg, og da er det enkelt for oss å finne denne informasjonen. Vi finner status på pakkene med ett klikk, fordi Consignor Portal er integrert med systemet vårt», sier Andersen, før han legger til at Consignor gir dem oversikten de trenger raskt og effektivt.

«For å oppsummere, vil jeg si at Consignor gjør oss mer fleksible og gir oss en rekke muligheter som forenkler mange prosesser som ellers tar mye tid», konkluderer Andersen.

 


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo

Temashop:

  • Temashop ble grunnlagt i 2009 og har kontor i utkanten av byen Fredericia i Danmark.
  • Temashop er den ledende forhandleren av kostymer og festartikler i Danmark.
  • Temashop vant prisen Børsen Gazelle i 2016 som belønning for god vekst og optimisme.

Fakta:

  • Fire av de ansatte på Temashops lager har lidelser som gir dem vanskeligheter på arbeidsmarkedet, som nedsatt hørsel og leddbetennelse.
  • Temashop består av 10 nettbutikker og en vanlig butikk, blant annet: Temashop.dk, Fastelavn.dk, Ekostumer.dk, Halloween24.dk, Bcos.dk, Kiwi-toys.dk, Kostumer.dk, Gadgets.dk, Skoop.dk, Express-gaver.dk og butikken Kostumeshop i Fredericia.
  • Temashop har installert Consignor On-premises på lageret sitt. Consignor On-premises er en av tre forskjellige versjoner av Consignor.
Logo consignor on-premises