Scan App

«Med Scan App kan små transportører tilby den samme service med ”track and trace”, som store transportører gjør ved hjelp av dyrt utstyr. Det er et enkelt og brukervennlig program, som lukker et stort hull hos mange små transportører.

Ole Rønnest Nielsen
Project Manager, JYSK

Små blir like gode som store transportører med Scan App – JYSK

«Med Scan App kan små transportører tilby den samme service med ”track and trace”, som store transportører gjør ved hjelp av dyrt utstyr. Det er et enkelt og brukervennlig program, som lukker et stort hull hos mange små transportører», sier Ole Rønnest Nielsen, prosjektleder hos JYSK i Danmark.

Da JYSK startet sin nettbutikk, valgte de å bruke relativt små transportører. Problemet var imidlertid at kundene aldri kunne orientere seg om hvor leveransen befant seg. Kundeservice hos JYSK kunne heller ikke hjelpe dem, for de fikk bare en liste hver gang bilen kom tilbake etter å ha levert varene.

«Etter Scan App ble tatt i bruk er både kundene og kundeservice godt informert om hvor varen befinner seg til enhver tid. Leveransene blir registrert, også i de tilfeller der kunden ikke er hjemme. Skulle uhellet være ute, dokumenteres transportskade med bilder.

JYSK har netthandel i 5 land og utvider stadig. Scan App er inntil videre i bruk i Norge og Danmark. «Alle med en smarttelefon kan ha Scan App med seg, og sjåførene har ingen problemer med å bruke den. Det er derfor naturlig at vi vil ta den i bruk i andre land».

«Nå får vi dekket informasjonsbehovet for all vår transport, uansett om vi bruker små eller store transportører, direkte i Consignor på hovedkontoret.  Det er betryggende», sier Ole Rønnest Nielsen, som har fått løst mange problemer med en liten gratis app på bilene som kjører for selskapet.


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo

 

JYSK:

  • Den største danske aktøren med internasjonal handel
  • 2.300 butikker i 41 land
  • Omsetning på 2,94 milliarder EUR i 2015
  • Bruker små og lokale transportører
  • Scan App implementert i Norge og Danmark

 

Fakta:

Consignor