Mover

Som et lite og ungt selskap, er det viktig for oss å ha en god samarbeidspartner som vi kan stole på og som kan vokse sammen med oss. Consignor-plattformen fungerer like godt nå som den gjorde i begynnelsen, da vi var mye mindre. Vi har store planer for fremtiden, og Consignor vokser sammen med oss og støtter utviklingen vår

Petter Starheimsæter Gundersen Operations Manager, Milrab.com

Milrab.com: Consignor hjelper oss med kundeservice og virksomhetsutvikling

Den prisvinnende, norske nettbutikken Milrab.com legger stor vekt på å gi kundene en fantastisk handleopplevelse fra start til slutt, og Consignor er et viktig verktøy i både dette og planlegging av fremtidig vekst.

Nettbutikken Milrab.com, som selger taktisk utstyr til militært personell, ble grunnlagt i Kristiansand i 2005 av Finn Magnus Torall, som på den tiden selv var soldat. Siden har sortimentet og virksomheten vokst raskt, og i dag selger nettbutikken alt fra tyngre utstyr til klær, klokker og ryggsekker til både Forsvaret, Politiet og privatkunder i Norge.

Kundeservice er avgjørende for suksessen vår
Milrab.com legger æren sin i å gi ekstraordinær kundeservice, ved blant annet å gi en utmerket leveringsopplevelse. Grunnlegger og EVP of Business Development, Finn Magnus Torall, forklarer: «Rask, presis og enkel kundeservice er en sentral del av virksomheten vår, og en av de viktigste grunnene til at vi har lykkes. En viktig del av denne tjenesten er informasjonsflyten til kundene. Kundene må til enhver tid kunne se status på bestillingene sine og hvor pakkene befinner seg. Da føler de seg trygge og vet hva de kan forvente seg.»

Milrab.com bruker Consignor i den daglige virksomheten til å administrere leveransene og gi bedre kundeservice. «Vi er en liten, ung aktør med relativt få ansatte, og vi vil bruke ressursene våre på riktig måte – nemlig til å gi god service til kundene og utvikle virksomheten, ikke til å administrere leveranser. Consignor hjelper oss med dette», sier Petter Starheimsæter Gundersen, Operations Manager hos Milrab.com.

Consignor er et uvurderlig kundeserviceverktøy
Milrab.com’s Consignor On-Premises automatiserer selskapets Delivery Management, men løsningen bidrar også til bedre kundeservice, forklarer Gundersen: «Consignor Portal er et uvurderlig verktøy for kundeserviceavdelingen vår. Når en kunde tar kontakt på telefon eller chat og har et spørsmål om bestillingen sin, kan den ansatte på kundeservice finne informasjonen umiddelbart. Søkeverktøyet lar oss søke på alt – navn, telefonnummer, adresse – slik at kunden ikke engang trenger å finne bestillingsnummeret.

Selskapet bruker også Consignor til å generere digitale returetiketter som legges ved bestillingsbekreftelsen på e-post. Med denne løsningen kan kundene skrive ut etiketten selv, når som helst. Dette er viktig når man tilbyr gratis retur 365 dager i året, som Milrab.com gjør. «Hvis vi skrev ut returetikettene og la dem ved i forsendelsene, ville de ofte bli borte», sier Gundersen.

I tillegg til digitale returetiketter, bruker nettbutikken Consignors Scan App til å holde kontroll på returnerte varer og informere kundene med automatiske varslinger. «Når en kunde returnerer en vare, blir pakken skannet ved mottak på lageret, og kunden blir varslet om at vi har mottatt pakken. På denne måten unngår vi mange henvendelser til kundeservice med spørsmål om returnerte varer», forklarer Gundersen. Scan App brukes også til å registrere hentebestillinger i Milrab.com sin butikk. Når en bestilling er fullført, blir den skannet slik at kunden blir varslet om at pakken er klar til henting. Pakken blir så skannet på nytt når kunden henter den.

I fjor ble Milrab.com sitt fokus på kundeservice og leveringstjenester belønnet med prisen Årets logistikkopplevelse. Prisen ble gitt av en jury på eHandelsforums konferanse «The Future of Business», og tildelt under en prisutdeling som hedret de beste aktørene i e-handelsbransjen. Juryen la vekt på Milrab.com sin tydelige kommunikasjon gjennom hele kjøpsprosessen, synlige sortiment, gode leveringsalternativer, gratis levering og gode håndtering av returer.

Planlegging for fremtidig vekst
Milrab.com har vist en imponerende vekst siden oppstarten. For øyeblikket har de virksomhet i Norge og Sverige, men de planlegger å utvide virksomheten videre, både hjemme i Norge og i utlandet. Oppstart av virksomhet i Finland og Tyskland er nå i planleggingsfasen. «Som et lite og ungt selskap, er det viktig for oss å ha en god samarbeidspartner som vi kan stole på og som kan vokse sammen med oss. Consignor-plattformen fungerer like godt nå som den gjorde i begynnelsen, da vi var mye mindre. Vi har store planer for fremtiden, og Consignor vokser sammen med oss og støtter utviklingen vår», avslutter Gundersen.


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på  linkedin logo

Milrab.com

  • Grunnlagt i 2005 i Kristiansand
  • Nå ligger hovedkontoret, hovedlageret og butikken deres rett utenfor Oslo
  • Selger taktisk utstyr til militære operasjoner samt annet robust utstyr til utendørs bruk
  • 25 ansatte
  • Omsetning på over 45 mill. NOK i 2016
  • Fokuserer på å skape en utmerket kundeopplevelse
  • Vant prisen for Årets logistikkopplevelse 2017 på eHandelsforums konferanse «The Future of Business»

Fakta

 

 

Consignor