Mover

«Ved å definere fraktreglene våre i Consignor gjør vi ikke manuelle feil når vi bestiller transport, og våre varehusansatte trenger ikke å pugge fraktregler og finne ut hvilket fraktalternativ som er best i hver enkelt situasjon.»

Brian Østergaard
Varehusansvarlig, OJ Electronics

Consignor velger automatisk det enkleste fraktalternativet for forsendelsene våre

«Kvalitet» og «smartere arbeid» er nøkkelord hos OJ Electronics. De har definert fraktreglene sine i Consignor, slik at de automatisk kan bestille det billigste eller raskeste fraktalternativet basert på forsendelsenes størrelse og destinasjon.

OJ Electronics, et selskap som lager kontrollsystemer for varme-, ventilasjons- og klimaanlegg, sender over hele verden. Etter å ha integrert Consignor i ERP-systemet sitt, har fraktbestillingen deres blitt helautomatisk.

«Ved å definere fraktreglene våre i Consignor kan vi nå automatisk velge det billigste eller raskeste fraktalternativet for forsendelsene våre, basert på forhåndsdefinerte kriterier. Dette betyr at vi ikke gjør manuelle feil når vi bestiller transport, og våre varehusansatte trenger ikke å pugge fraktregler og finne ut hvilket fraktalternativ som er best i hver enkelt situasjon», sier Brian Østergaard, varehusansvarlig ved OJ Electronics, og han fortsetter:

«Ved å automatisere fraktreglene våre pakker vi også forsendelsene våre på en mer hensiktsmessig og sikker måte, da systemet ser på hvordan forsendelsen er pakket med tanke på vekt og størrelse og deretter bestemmer fraktmetoden. Tidligere pakket vi forsendelsene våre i henhold til det vi trodde ville være det billigste fraktalternativet, noe som kunne føre til at en forsendelse ble delt opp i for eksempel 15 separate pakker i stedet for å samles på én pall.»

OJ Electronics har brukt Consignor for forsendelsene sine siden 2012, da de implementerte et nytt ERP-system ved navn Dynamics AX. Det var avgjørende for OJ Electronics at Consignor kunne integreres fullt ut med Dynamics AX, for å gjøre det mulig å automatisere bestillingen av transport for forsendelsene sine og samle all frakthåndtering på ett sted. Consignor samler også returdata fra transportørene sine i Dynamics AX, slik at OJ Electronics kan holde styr på fraktstatistikken og kontrollere om de fakturerte fraktratene samsvarer med de forventede fraktratene.


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på  linkedin logo

Fakta 

Consignor