QWT Ship Advisor

Vi ønsket å skape en løsning for våre kunder, slik at de har flere alternativer til frakt og utlevering med fornuftige fraktpriser. Hvert produkt er veid og målt, og prisen fra de forskellige transportørene beregnes direkte i nettutikken før kunden betaler. Vi skal tjene penger på produktene – ikke på frakten.

Kim Bruland
QWT

Nettbutikk øker salget med 30% med Ship Advisor – QWT

QWT er en nettbutikk med stort utvalg av reservedeler, ekstrautstyr og styling til bilen. Butikken er meget populært blandt de som ønsker «litt ekstra» utover det som tilbys av de mest kjente bilutstyrsbutikker

Etter at QWT integrerte sin nettbutikk med Ship Advisor har omsetningen økt med 30%. Webservicen er bygget inn i nettbutikken og gir kundene mulighet å velge frakt- og leveringsalternativer efter behov: Dyrt eller billig, raskt eller langsomt, hjemme, på jobb, valgfritt utleveringssted eller hente selv. Og samtidig beregne korrekt fraktpris og leveringstid.

«Vi ønsket å skape en løsning for våre kunder, slik at de har flere alternativer til frakt og utlevering med fornuftige fraktpriser. Hvert produkt er veid og målt, og prisen fra de forskellige transportørene beregnes direkte i nettutikken før kunden betaler. Vi skal tjene penger på produktene – ikke på frakten», sier Kim Bruland, QWT.

Alle 150.000 artiklene i nettbeutikken  lagt inn i databasen, deretter klarer websiden beregningen av den riktige fraktpris. Prisen avhenger også av, hvor raskt kunden ønsker levering og hvor kunden ønsker den utlevert. Det velger kunden selv i nettbutikken før betaling.

«Vi vet ikke om det er den korrekte fraktpris, flere muligheter for utlevering eller kanskje en kombinasjon av disse som er årsaken til den enorme stigning i vår omsetning. Men vi er glade for at kunne tilby en service for våre kunder som de setter pris på», sier Kim Bruland.

 


Tekst av: Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo

QWT:

  • Norsk nettbutikk for bildeler
  • Selger mer enn 150.000 forskjellige produkter i nettbutikken
  • Ship Advisor kalkulerer nøyaktig pris basert på kundens kjøp og krav for leveransen
  • Offline-butikk i Bergen

 

Fakta:

  • Relevante leveringsalternativer for dine kunder
  • Webservice-verktøy
  • Oppdatert med de nyeste fraktprisene
  • Egne hentesteder
Consignor