Mover

Vi ble anbefalt å bli en del av Consignor, og vi er veldig glade for at vi ble det. Vi er nå synlige for over 10 000 kunder, noe som gjør det enkelt for oss å få mer erfaring innen transport, og samtidig utvide kundeporteføljen vår

Martin Hansen
Managing Director, Mover

 

 

Send pakkene dine med Mover i Consignor

 

Antallet Uber-inspirerte transportselskaper øker stadig. Denne trenden har blitt lagt merke til hos Consignor, hvor den danske transportøren innen delingsøkonomi, Mover, nå har blitt en del av deres omfattende transportørbibliotek.

Studenter, pendlere, sjåfører og andre med plass i kjøretøyet og behov for å tjene penger – kan alle bli sjåfører og levere pakker for transportøren Mover. Via en nettbasert plattform, setter Mover sjåførene i kontakt med privatpersoner og firmaer som trenger transport. Oppdragene kan omfatte alt fra budtjenester til større, faste distribusjonsoppdrag.

«Kundene bestiller frakt via nettstedet vårt, og vi finner sjåfører som passer til deres spesifikke behov. Det betyr at vi kan tilby frakt til 30–50 % lavere pris enn andre transportselskaper, fordi vi utnytter kapasiteten bedre ved å sette privatpersoner og firmaer med fraktbehov i kontakt med sjåførene, og vice versa. I tillegg er vi billigere fordi sjåførene våre ikke kjører firmabiler eller bruker firmaklær», sier administrerende direktør i Mover, Martin Hansen. Han fortsetter:

«Privatpersoner og firmaer kan trygt sende pakkene sine med en Mover-sjåfør, da alle sjåfører gjennomgår en godkjenningsprosess og kontinuerlig vurderes av kundene våre. I tillegg er sjåførene ansvarlige for alle leveranser, noe som betyr at de har ansvaret for eventuelle skader eller tap på pakkene under transport. Derfor er sjåførene selvfølgelig motiverte for å ta vare på pakkene de har ansvar for.»

Mover er en del av Consignor sitt transportørbibliotek. Det betyr at brukere av Consignor, enkelt kan velge å sende sine pakker med Mover.

Slik er Mover en del av Consignor

Brukere av Consignor som ønsker å benytte Mover som transportør, må tegne en avtale med Mover og Consignor. Deretter vil Consignor konfigurere integrasjonen mellom Mover og brukeren. Mover er nå en del av brukerens Consignor-løsning, og kan benyttes som transportør for kommende forsendelser.  Mover er svært fornøyd med å være en del av Consignor sitt transportørbibliotek.

«Vi ble anbefalt å bli en del av Consignor, og vi er veldig glade for at vi ble det. Vi er nå synlige for over 10 000 kunder, noe som gjør det enkelt for oss å få mer erfaring innen transport, og samtidig utvide kundeporteføljen vår», konkluderer Hansen.

For øyeblikket har Mover over 3000 sjåfører i porteføljen sin, og tilbyr frakt av pakker over hele Danmark. Brukere av Consignor kan også velge Uber-inspirerte transportselskaper i andre land, blant annet PiggyBaggy i Finland. PiggyBaggy er også en transportør i Consignor.


Tekst av: Consignor, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo

 

 

MOVER:

  • Mover ble grunnlagt i København i januar 2016, og her ligger også selskapets hovedkontor.
  • I første halvdel av 2017 utvidet Mover sin portofølje med 40–50 nye sjåfører hver uke.
  • Sjåførenes timelønn ligger på 200–250 danske kroner.
  • Privatpersoner og firmaer sender små og store gjenstander med Mover, blant annet blomster, elektronikk, møbler og mat.
  • Mover har 16 ansatte i administrasjonen.

 

 

 

FAKTA:

  • Se Consignors komplette transportørbibliotek her

 

 

Consignor