Mover

«Consignor har vært mer enn fleksible for å imøtekomme kravene i det amerikanske fraktmarkedet, og de kunne tilby den beste løsningen for våre behov i USA. I løpet av prosessen har de gjort alt de kunne, og litt til, for å oppfylle behovene våre.»

Nick Daniels
IT Sjef, Total Label USA

 

Total Label USA – fra håndskrevne etiketter til en helautomatisk løsning

Da Total Label USA tok i bruk et nytt ERP-system, CERM, valgte de også Consignor som en fullt integrert Delivery Management-løsning. Dette ga dem en mer effektiv leveringsprosess og bedre oversikt over forsendelsene.

Total Label USA holder til i Whitefish i staten Montana, og produserer kvalitetsetiketter til forskjellige typer produkter. Firmaet hadde som mål å effektivisere driften, og trengte programvare som kunne hjelpe dem med å nå dette målet. CERM, som spesialiserer seg på programvare til trykkeribransjen, ble valgt som administrasjonssystem, og Consignor var det perfekte valget som Delivery Management-løsning.

En effektiv, automatisert og integrert løsning
IT-sjefen hos Total Label USA, Nick Daniels, forklarer:

«Vi sender med FedEx, UPS og sju mindre, lokale transportører, og tidligere bestilte vi forsendelser direkte fra hver enkelt transportør i deres systemer. For noen av de lokale transportørene måtte vi til og med fylle ut fraktetikettene for hånd.»

Denne prosessen er nå automatisert med en Consignor-løsning som er fullt integrert i Total Label USAs ERP-system. Firmaet har dermed fått en felles løsning for automatisk bestilling av forsendelser, utskrift av fraktetiketter og sporing.

«Den integrerte løsningen gjør det mye enklere for oss. Vi trenger bare forholde oss til ett system, og det sier seg selv at vi sparer utrolig mye tid når vi kan skrive ut fraktetiketter automatisk for alle transportørene. Vi har også fått mye bedre oversikt over Track & Trace for alle forsendelsene våre», sier Nick Daniels.

Når forsendelsene opprettes i Consignor, får hver av dem en unik ID i Consignor Portal. I portalen kan vi følge forsendelsene til de kommer frem til mottakeren, og brukerne har tilgang til nyttig statistikk, daglige rapporter og mye mer.

Investeringer for vekst i USA
Det amerikanske markedet er en prioritet for Consignor. Vice President Steffen Pasgaard forklarer:

«USA er et svært viktig marked for oss, og vi bruker mye ressurser på å innlemme transportører og funksjoner som de amerikanske firmaene krever. Gjennom samarbeidet med Total Label USA har vi fått bekreftet at vi kan oppfylle disse kravene og ha støtte for hele tjenestekatalogen til de viktigste aktørene i den nord-amerikanske transportørbransjen, som UPS og FedEx. I samarbeid med amerikanske kunder har vi utviklet nye, USA-baserte transportørmoduler, og vi ser frem til ytterligere vekst i dette markedet. Vi investerer for øyeblikket tungt for å få til dette.»

I forbindelse med Total Label USA-prosjektet er det utviklet sju integreringer for lokale transportører samt enkelte tilpasninger for å innlemme amerikanske spesifikasjoner og måleenheter. Nick Daniels sier følgende om samarbeidet med Consignor:

«Consignor har vært mer enn fleksible for å imøtekomme kravene i det amerikanske fraktmarkedet, og de kunne tilby den beste løsningen for våre behov i USA. I løpet av prosessen har de gjort alt de kunne, og litt til, for å oppfylle behovene våre.»

CERM var også fornøyd med prosjektet og samarbeidet med Total Label USA og Consignor. Chris Gullet, konsulent hos CERM, sier:

«Det har vært en svært tilfredsstillende opplevelse å bruke Consignor, og for kunden vår er Consignor-verktøyet en robust løsning som er enkel å bruke uten omfattende opplæring.»

Klare for fremtidige leveringsutfordringer
Total Label USA legger stor vekt på oppriktig kundeservice og innovasjon, og ønsker å tilby kundene produktene de foretrekker samt rask levering.

«Consignor hjelper oss med å utvikle virksomheten vår i den forstand at vi nå bruker mye mindre tid på å håndtere leveransene. Dermed kan vi i stedet bruke tiden på kundene og på å utvikle nye, banebrytende produkter til dem», sier Nick Daniels.


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på  linkedin logo

 

Total Label USA

  • Total Label USA holder til i Whitefish i Montana, og har et datterselskap i Memphis i Tennessee.
  • Produserer kvalitetsetiketter til mat, drikke, helse og skjønnhet, husholdningsprodukter, ernæringsprodukter, vin og sprit og kosttilskudd.
  • Over 40 års erfaring i etikettindustrien.

Fakta

  • Har brukt Consignor siden høsten 2017.
  • Bruker Consignor On-Premises integrert med ERP-systemet CERM.
  • Transportører: FedEx, UPS og sju andre USA-baserte LTL-transportører.
Consignor