Delivery Management-selskapet Consignor kunngjorde i dag at de har inngått et samarbeid med klesprodusenten Superdry.

«Det gleder oss å ønske Superdry velkommen som kunde hos Consignor. Superdry har valgt å investere i fremtiden og legge grunnlaget for et leveringssystem i verdensklasse. Vi ser frem til å fungere som en strategisk partner og jobbe tett med Superdry-teamet om å forbedre tjenestetilbudet, lønnsomheten og nye salgskanaler», sier Gary Carlile, Managing Director i Consignor Ltd.

Consignor har oppfylt Superdrys ønske om å samle all vareflytting mellom Superdrys distribusjonssentre, butikker og kunder på én enkelt plattform, slik at det globale leveringsnettverket deres kan administreres så effektivt som mulig.

«Consignor er det rette valget for oss ettersom vi trenger noen som enkelt kan rette seg etter behovene vi har til enhver tid, og som samtidig kan lage en stabil og skalerbar løsning med tilgang til transportørene vi ønsker å samarbeide med. Consignor har dessuten engasjementet til å utvikle nye løsninger og ideer sammen med oss. Dette er svært viktig da vårt mål er å bli en global og digital merkevare gjennom digitale forsyningskjeder og eksepsjonell drift», sier Gordon Knox, Logistics Director i Superdry.

Et godt samarbeid mellom Consignor og Superdry har resultert i at vi på under ni måneder har utviklet en helt ny integrasjon mellom Consignor og JDA, WMS-leverandøren til Superdry. Denne integrasjonen har blitt tatt i bruk ved Superdrys distribusjonssentre i Storbritannia, Europa og USA for detaljhandel, grossistvirksomhet og netthandel. Dessuten har 40 transportørtjenester blitt lagt til i løpet av prosessen. Selv om vi har et stykke igjen, ser vi allerede store fordeler ved å bruke Consignor til forsendelser:

«Det at vi kan trekke ut alle motstridende forsendelsesdata fra transportleverandørene våre for netthandel, engrossalg og butikksalg på ett sted gjør det mulig for oss å fatte mer strategiske avgjørelser med tanke på hvordan vi håndterer ting nå, og hvordan vi skal håndtere ting i fremtiden», sier Ben Willetts, Global eCommerce Service Manager i Superdry.

Reduksjon av kostnader og forbedring av utkjøring

Consignors teknologi gjør det enklere for Superdry å ta smartere avgjørelser om hvordan fraktkostnadene kan reduseres og hvordan selve utkjøringen og leveringen til kunden kan bli enda bedre.

«Med Shipping Rules i Consignor kan vi holde leveringsløftene vi gir kundene våre. Vi har også gjort det enklere å følge med på leveringsprosessen for kunder som bruker «klikk og hent»-tjenesten vår. Dessuten har digitaliseringen av tolldokumentasjon gjort det enklere å levere på tvers av landegrenser», sier Ben Willetts.

Samarbeidet mellom Consignor og Superdry er verdifullt for begge parter.

«Det er en ære at Superdry har valgt Consignor som strategisk partner. Superdry er et globalt merke som kommer til å gi oss enorm innsikt i detaljhandelbransjen. Denne innsikten kan forsknings- og utviklingsavdelingen vår bruke for å øke kunnskapen sin og utvikle nye fremtidsrettede funksjoner, slik at vi kan henge med i svingene i bransjen de neste årene», konkluderer Peter Tang Thomsen, CEO i Consignor Group.

Fakta Superdry:

  • Superdry ble grunnlagt i Storbritannia i 2003.
  • Superdry produserer og selger klær.
  • Superdry har 515 egne butikker og franchiseselskaper.
  • Superdry selger varer til over 100 land over hele verden fra sine 21 internasjonale nettsteder.
  • Superdry har som mål å tilby en sømløs leveringsopplevelse gjennom god kundeservice og enkle retningslinjer for retur.

Fakta Consignor:

  • Consignor ble grunnlagt i 1997 og har utviklet seg til å bli en global leverandør av Delivery Management-programvare for bedrifter og nettbutikker som sender pakker og varer.
  • Consignor har verdens største transportørbibliotek.
  • Consignor-programvaren er en fullstendig løsning som gir kundene verktøyene de trenger for å sende, spore, skanne, motta og returnere varer samt analysere forsendelsesflyten sin.
  • Consignor håndterer forsendelser for over 10 000 kunder over hele verden og har en forventet inntekt på 20 millioner euro i 2018.

 


Tekst av Consignor redaksjonen, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo