Consignor versjonslogg

Hos Consignor legger vi stor vekt på utvikling av programvare for å sikre at våre kunder har den mest konkurransedyktige Delivery Management-løsningen på markedet. Versjonsloggen beskriver forbedringer og nye funksjoner i hver enkelt versjon av Consignor On-premises, Consignor Portal og Consignor Shipment Server. Siden med versjonslogg har også en transportørdel som viser eventuelle nye transportører som er lagt til i Consignors transportørbibliotek, i tillegg til eventuelle nye produkter som er lagt til for eksisterende transportører. Med versjonsloggen for Consignor er du alltid oppdatert om nye utviklinger, slik at du kan få mest mulig ut av Consignor-løsningen din.

Utviklerne våre jobber kontinuerlig med å forbedre Consignor-programvaren, med fokus på å skape en stabil brukeropplevelse og utvikle nye, spennende funksjoner som kundene kan ha glede av. Nye versjoner er tilgjengelige for alle Consignor-kunder. Hvis du bruker Consignor Ticket eller Shipment Server, blir løsningen din oppdatert automatisk. Brukere av Consignor On-premises må oppdatere programvaren manuelt for å ha tilgang til forbedringene i nye versjoner.

Versjonsloggen inkluderer også en seksjon som viser alle nye transportører i Consignor, samt alle nye produkter og tjenester som er lagt til på de vi har fra før. Med versjonsloggen er du alltid oppdatert på vår nyutvikling, noe som igjen gir deg økt utbytte fra løsningen.

Versjonsloggen finner du i Consignor sitt Help Center. Ønsker du å bli varslet ved oppdateringer, bare klikk på «Følg» øverst i høyre hjørne, på den seksjonen du ønsker å følge.

Gå til versjonsloggen for Consignor On-Premises her.

Gå til versjonsloggen for Consignor Portal her.

Gå til versjonsloggen for Consignor Shipment Server her.

Gå til versjonsloggen for Scan App her.

Gå til versjonsloggen for Transportørbiblioteket her.

Go to Integration release notes here.